Wand: Mogao bih doći u Metamoris i boriti se protiv Sonnena!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.08.2014 15:10h Autor:

Silva i Sonnen

Chael Sonnen početkom ovog ljeta pao je na dva doping testa što mu je donijelo čak dvogodišnju suspenziju od strane Atletske komisije u Nevadi i novčanu kaznu.

Time je njegova MMA karijera praktički završila, ali to ne znači da se ne može natjecati u nekim drugim borilačkim disciplinama.

Sonnena uskoro očekuje BJJ meč na Metamorisu, a tim stopama mogao bi krenuti i Wanderlei Silva koji je htio s njim odraditi borbu u UFC-u, ali sad je spreman i na nešto drukčiji okršaj.

"Ovo što se dogodilo je loše za mene, loše je za njega, za fanove… Loše je za apsolutno sve. Sonnen je u svojim borbama volio rušiti suparnike i onda voditi borbu u parteru, dok je kod mene taktika najčešće nešto drukčija. Ja se volim boriti na nogama, volim nokautirati suparnike. Bez obzira na to mogao bih razmisliti o meču na Metamorisovom eventu", rekao je Wanderlei.

"Nisam o tome do sada previše razmišljao, ali čini mi se dobrom idejom. Napokon bih barem tamo mogao odraditi meč protiv Sonnena", najavio je mogući spektakl brazilski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI