WSOF 15: Branch nokautirao Okamia, Gaethje prebio Guillarda (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.11.2014 12:16h Autor:

David Branch i Yushin Okami

David Branch, Jessica Aguillar i Justin Gaethje i dalje su WSOF prvaci u svojim kategorijama. Branch i Aguillar su titule uspješno obraniti pobjedama nad Yushinom Okamiem i Kalindrom Faria, dok je Gaethje, u borbi koja nije bila za titulu, istukao Melvina Guillarda.

Sjajni David Branch (15-3) i dalje je WSOF prvak u srednjoj kategoriji, i to nakon najtežeg ispita do sad. S druge strane mu je bio bivši UFC-ov izazivač i jedan od najboljih hrvača u MMA-u, Yushin Okami, no Branch je položio i ovaj ispit, za svoju petu pobjedu u nizu.

Branch, koji je crni pojas Renza Graciea, nije pokušavao voditi borbu na parter, znajući kako Okami tamo zna preuzeti kontrolu, nego je pokušao držati borbu na nogama. Branchu je to uspijevalo, iako je i Okami imao svojih trenutaka, no odluka je došla u četvrtoj rundi. Prvak je Japanca iznenadio desnim krošeom, a nakon toga završio na podu i zadržao pojas prvaka.

Sjajan nastup odradio je i neporaženi prvak u lakoj kategoriji, Justin Gaethje, koji je tri runde dobro istukao Melvina Guillarda. Najveće iznenađenje ove borbe bila je odluka jednog suca, koji je pobjednikom proglasio Melvina, no druga dva su ipak dokazali da je s njihovim očima sve u redu, i Gaethjeu su zasluženo dali pobjedu, protiv Guillarda, koji možda ne bi mogao i nastaviti borbu, da je bila na planiranih pet rundi.

Svoj pojas prvakinje u slamka kategoriji zadržala je Jessica Aguillar, koja je odlukom savladala Kalindru Fariu, a do nove pobjede je stigao i iskusni Jorge Patino.

WSOF 15 – rezultati:

David Branch def. Yushin Okami – TKO (R4, 3:39) 
Justin Gaethje def. Melvin Guillard – podijeljena odluka sudaca
Jessica Aguilar def. Kalindra Faria – jednoglasna odluka sudaca
Jorge Patino def. Eric Reynolds – jednoglasna odluka sudaca

Maurice Salmon def. Javier Torres – TKO (R1, 5:00)
Anderson Hutchinson def. Troy Gerhart – jednoglasna odluka sudaca
Ryan Keenan def. Jose Andres Cortes – SUB (R3, 2:16)
Tony Way def. Frederico Moncaio – SUB (R3, 2:03)
Hector Ochoa def. Robert Reed – podijeljena odluka sudaca
Reggie Pena def. Joe Johnson – SUB (R1, 4:15)
Matt Frevola def. Josh Zuckerman – SUB (R1, 2:50)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI