Poplava emocija: Medeiros izašao iz kaveza i otišao do Cerroneove bake (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2018 20:08h Autor:

Yanci Medeiros i baka Cerrone

Sjajne odnose koje su prije borbe stvorili, a tijekom borbe samo učvrstili Donald Cerrone i Yanci Medeiros, potvrdila je Medeirosova gesta koju je nakon borbe napravio prema “najvažnijoj ženi u Cowboyevom životu”.

Naime, tako Cerrone govori za svoju baku, koja ga je i ovog puta otpratila na borbu te je bila odmah uz kavez i pratila je nastup. Riječ je o ženi koja je Donalda velikim dijelom odgojila te s kojom on od samog djetinjstva ima izuzetno blizak odnos. Ona je odmah nakon vaganja, kad je Medeiros donio Cerroneu šešir kao poklon, rekla da će morati zatražiti njegovu adresu da ona nešto pošalje njemu, a sada su nakon borbe imali bliski susret.

Odmah nakon što se Medeiros ustao te nakon što su si Cerrone i on međusobno čestitali, preskočio je ogradu kaveza i došao je do dijela gledališta gdje su se nalazili Cerroneova baka i zaručnica. Prišao je baki koja ga je zagrlila i poljubila te su njih dvoje porazgovarali. Medeiros je kasnije izjavio kako je osjetio potrebu otići kod te drage žene te da mu je ona onda osobno rekla kako će mu poslati poklone. Rijetko kada vidimo ovako emotivne situacije odmah nakon borbe, no ovo ni u kom slučaju nije bila obična borba.

Ovu borbu ćemo svakako pamtiti po sjajnim odnosima između boraca, ali i po sjajnoj akciji koju su pružili. Ovakvi emotivni trenuci samo dodatno doprinose tome da su vjerojatno obojica zaradili dodatni broj onih pravih fanova, koji su na kraju zajedno s njima pravi pobjednici ovog cijelog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI