Ako niste fan MacKenzie Dern, nakon nove fotografije mogli biste postati (FOTO)

UFC 25.06.2018 18:51h Autor:

MacKenzie Dern

Glavni razlog UFC-ovih očekivanja od MacKenzie Dern je njena globalno velika popularnost, koju duguje kombinaciji grappling rezultata i objava na društvenim mrežama. A nakon ove najnovije je vjerojatno zaradila još pokoju stotinu ili tisuću fanova.

Nakon što je do 24. godine osvojila sve što se u svijetu profesionalnog grapplinga može osvojiti, MacKenzie Dern odlučila je prebaciti se na MMA, gdje su svi odmah vidjeli potencijal za novu žensku superzvijezdu sporta, budući da sve predispozicije za to posjeduje. Ipak, problemi s viškom kilograma doveli su do toga da su je neki fanovi uzeli za zub, no unatoč tome ona je trenutno na profesionalnom skoru 7-0, uz dvije pobjede u UFC-u.

Ipak, prošlu borbu pala je vagu za gotovo cijelu kategoriju i UFC ju je odlučio dovesti u Las Vegas, gdje sada svakodnevno radi na njihovom institutu, koji bi trebao pomoći joj oko toga da svoje tijelo dovede u stanje da joj skidanje na 52.5 kilograma više ne stvara probleme. Osim toga, MacKenzie će tamo svaki dan odraditi i MMA trening, gdje je glavni cilj popraviti stand up. Već u posljednjoj borbi pokazala je veliki napredak na polju rada nogu, no njeni udarci, unatoč tome što je jednim od njih nokautirala Amanda Cooper, i dalje izgledaju vrlo neprirodno i “divlje”.

Što se tiče fanova, njih će pokušati i dalje dobivati na račun drugih atributa, odnosno onih koji nisu borilački, a njih se nitko ne trudi sakriti. Uostalom, zašto bi, kada znamo kako danas stvari stoje. Tako je MacKenzie na Instagramu jučer objavila fotografiju koja je u samo jednom danu skupilo 100.000 oznaka sviđa mi se, čime je postala njena najpopularnija objava na toj društvenoj mreži. I ne čudimo se zašto je to tako, kao i što smo uvjereni da je odmah dobila određeni broj novih fanova. Ne sumnjamo kako će i neki od vas odmah sada postati dio njih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI