Al Iaquinta drugi put za redom ostavio Paula Feldera bez borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2018 22:18h Autor:

Paul Felder

Najveći gubitnik poteza Ala Iaquinte, koji je odustao od borbe protiv Justina Gaethjea, na kraju je Paul Felder, koji se za dva i pol tjedna trebao boriti protiv Jamesa Vicka, no sada je ostao bez te borbe, jer je Vick uskočio u borbu protiv Gaethjea kao zamjena za Iaquintu.

Paul Felder po drugi put je ove godine ostao bez borbe. Prvi puta je to bilo u travnju na UFC 223, kad se trebao boriti protiv Ala Iaquinte. Nakon svog kaosa koji se tamo dogodio, Iaquinta je na kraju završio u borbi za titulu protiv Khabiba Nurmagomedova, dok je Felder ostao bez nastupa, uz obećanje UFC kako će mu vrlo brzo ugovoriti novi nastup.

Novi nastup nisu mu ugovorili toliko brzo, odnosno ugovorio je nastup 14. srpnja na UFC Fight Nightu 133 protiv Jamesa Vicka. Trebala je to biti sunaslovna borba eventa koji predvodi teškaški okršaj Juniora Dos Santosa i Blagoia Ivanova te svakako borba za mjesto u Top 10 lake kategorije. I sve je bilo dobro do danas, kada je Felder ostao bez protivnika samo 17 dana prije borbe i trenutno nije sigurno hoće li dobiti ikakvog zamjenskog. Čak i ukoliko ga dobije, to neće biti niti približno jako ime kao što je Vick, koji sada seli na glavnu borbu Fight Nighta 135, gdje će zamijeniti Iaquintu, koji je odustao od borbe protiv Justina Gaethjea.

“Drugi put ove godine dobio sam šamarčinu u lice. Ništa ne ubija motivaciju kao kada treniraš i skidaš kilograme nizašto”, napisao je Felder na Twitteru, čime je vjerojatno dao do znanja kako jednako za ovu situaciju krivi Iaquintu, ali i UFC, koji je ponovno odlučio baš njemu oduzeti protivnika.

Felder je trenutno unutar niza od tri pobjede, dok je kao UFC borac ostvario sedam pobjeda i tri poraza. Na službenom rankingu lake kategorije nalazi se na 14. mjestu, s ambicijom što skorijeg napada na Top 10. Ipak, ukoliko nastavi ovako ostajati bez borbi, ne znamo kada bi se to moglo dogoditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI