Aldo: Borci koji se žale zbog TRT-a su pi*kice!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2014 17:12h Autor:

Jose Aldo

Brazilski borac Jose Aldo već dulje vrijeme dominira u svojoj bantam kategoriji te je zahvaljujući tome postao i jedan od najboljih P4P boraca u UFC-u.

Upravo je ovog vikenda trebao braniti svoju titulu prvaka protiv Chada Mendesa, no ipak je bio primoran otkazati nastup zbog nove ozljede, kojima je prilično sklon u posljednje vrijeme.

U konačnici je zbog njega otkazan kompletan event UFC 176, što je takav tek drugi slučaj u povijesti najbolje svjetske MMA organizacije.

No, u jednom od njegovih posljednjih istupa u javnost to ipak nije bila tema razgovora, već je Aldo ponudio prilično drukčiji pogled na upotrebu TRT dozvolu od većine njegovih kolega u UFC-u.

"Ja ne vidim nikakav problem u TRT-u. Mnogo boraca koristi nešto i to krije, a onda kritiziraju druge da koriste ilegalne supstance. Sve njih smatram običnim pičkicama koji pokušavaju naći izliku za poraz od onih koji dobro odrađuju svoj posao. Borci s vremenom jednostavno dođu u godine kad je potrebna TRT dozvola i ja ne bih imao ništa protiv toga da moj suparnik koristi steroide uz liječničko odobrenje. To mi uopće ne bi bilo bitno", rekao je Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI