Aldo i McGregor krenuli s optužbama: On se dopingira!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2015 10:15h Autor:

Aldo vs. McGregor

Do borbe za naslov UFC prvaka u pero kategoriji ostalo je još tri i pol mjeseca, ali sudionici ovog meča trude se iz dana u dan podsjetiti sve zaljubljenike MMA-ja što ih očekuje 11. srpnja.

Napeto je bilo tijekom njihovog prvog sučeljavanja i predsjednik UFC-a Dana White morao se potruditi kako bi razdvojio suparnike. Već je odavno poznato na koji način u tim situacija funkcionira Conor McGregor, a igru je prihvatio i aktualni prvak Jose Aldo.

U najnovijim prepucavanjima dohvatili su se dopinga i korištenja nedozvoljenih sredstava.

"Čini mi se da je to izgleda u brazilskoj kulturi. Žene su na nedozvoljenim sredstvima, muškarci također. Ne znam što bih mislio. Zapravo ne trebam ni misliti. Borba je u Las Vegasu. Sad smo u jednom novom vremenu i sport postaje čist." izjavio je Conor McGregor.

"On je taj koji nešto uzima. Nije iznenađenje zašto se bori u ovoj kategoriji. U njegovoj zemlji nemaju ni komisije koje bi postavile pravila kad su takve stvari u pitanju. Tražit ću da McGregoru naprave doping test svaki tjedan do početka borbe. I ja ću se testirati da dokažem da sam čist.", izjavio je aktualni prvak u pero kategoriji Jose Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI