Aldo i Mendes službeno potvrđeni za UFC 179

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2014 18:21h Autor:

Jose Aldo i Chad Mendes

Ono što se već neko vrijeme u MMA krugovima spominjalo, sad je dobilo i svoju službenu potvrdu. Borba Josea Aldoa i Chada Mendesa bit će headline borba UFC 179 eventa u Brazilu.

Nakon što je propao njihov planirani susret na UFC 176 eventu, koji je bio planiran za protekli vikend, Jose Aldo i Chad Mendes znaju novi datum za njihov drugi susret i novi pokušaj Mendesa da oduzme pojas Aldou, jedini UFC-a pojas koji se još uvijek nalazi u brazilskom vlasništvu.

To će biti UFC 179 eventu u Brazilu, za koji se već neko vrijeme spominjalo da je ova borba potvrđena. Taj event je održana 25. listopada u Rio de Janeiru, pa će tako, umjesto u Los Angelesu, Mendes novu priliku za osvajanje ovog pojasa ponovno imati u Brazilu.

Tako bi se napokon trebao održati dvoboj koji MMA javnost s nestrpljenjem iščekuje, a još više ga potpiruju neprestane prepirke ova dva borca preko medija i društvenih mreža. U njihov prvom susretu, koji se održao početkom 2012. godine, također u Rio de Janeiru, Aldo je slavio nokautom u posljednjoj sekundi prve runde.

Ovo je tek druga potvrđena borba za ovaj event. Također je poznata i ona sunaslovna, a u njoj će se sastati Phil Davis i Glover Teixeira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI