Aldo: McGregor pokušava biti novi Sonnen

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2014 23:45h Autor:

Conor McGregor

Dvogodišnja suspenzija koju je od strane Atletske komisije u Nevadi dobio Chael Sonnen rastužila je mnoge, prvenstveno iz razloga što to znači da više neće biti borca koji je znao "zapapriti" svaku situaciju i svaki meč učiniti znatno zanimljivijim.

No, brazilski prvak Jose Aldo smatra kako na vidiku postoji novi borac koji bi vrlo lako mogao preuzeti ulogu Američkog gangstera, a radi se o Conoru McGregoru. Sve to Aldo je rekao u svom odgovoru na McGregorove kritike na njegov račun.

"Ne smatram Alda jednim od najboljih boraca svijeta, on je jednostavan borac s ograničenim kretanjem. Nema tu nekih ludih i zanimljivih poteza, baš ništa ga ne izdvaja od prosječnih boraca i ja se ne slažem s onim koji ga svrstavaju među najbolje", rekao je nedavno irski borac.

"Njegova izjava me ne iznenađuje previše, on pokušava i želi biti novi Sonnen. Želi si izgraditi ime, a tek je par borbi odradio u UFC-u i sad na neke druge načine namjerava preskočiti par stepenica. On jako puno priča, zna kako to raditi da bi privukao pažnju, a jednog dana možda ćemo se on i ja naći u oktogonu", odgovorio je Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI