Aldo odgovorio na Edgarove kritike: Jebeš njega

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2016 10:03h Autor:

Jose Aldo

Nakon što su nedavno počele kružiti glasine da je Jose Aldo Jr. ponovno ozlijeđen njegov protivnik Frankie Edgar kritizirao je česte ozljede Brazilca rekavši kako sumnja da se Aldo ikada borio s ozljedom. No Aldo je zdrav i bit će spreman za revanš s Edgarom 9. srpnja na UFC 200 priredbi u Las Vegasu, a Edgarovi komentari ga uopće ne zanimaju.

“Prije nego što počnete pričati morate znati je li netko ozlijeđen ili nije. Nimalo me ne zanima što on priča. Ja naporno treniram i bit ću u odličnoj formi za ovu borbu. Gladan sam pobjede. Posljednji put nije bilo borbe (protiv McGregora), tako da ćemo vidjeti”, rekao je Aldo tokom druženja s novinarima u Rio de Janeiru.

“Uopće me nije briga. Jebeš njega. Meni je bitna moja dvorana i moj trening. Riješit ćemo to licem u lice.”

Aldo tvrdi da se vratio svojim korijenima. Ponovno trenira kickboxing i unapređuje svoj jiu- jitsu te se osjeća kao stari Aldo iz dana WEC organizacije kada je bio agresivan i redovito završavao borbe.

“Moja stojka. Neće me ni vidjeti. Ako misli da je brz, ovo je skroz drugačija brzina. Bit će frustriran dok bude stajao u kavezu.”

“Edgar je radio borbe po pet rundi, osim ove posljednje. Mendes je bio bolji, kontrolirao je borbu, i onda je Edgaru sjeo udarac i to je bio kraj. Ne vidim u tome nikakvu evoluciju. Prilagodio se skidanju kila, ali osim toga, ne vidim tu ništa posebno. On misli da je brz, ali ja mislim da nije tako brz.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI