Aldo planira veliki “superfight” i već je razgovorao s Whiteom

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2017 10:47h Autor:

Jose Aldo

Michael Bisping je osigurao “superfight” s Gerogesom St-Pierreom, a sve upućuje na to da će Conor McGregor zgrnuti milijune u neviđenom boksačkom spektaklu s Floydom Mayweatherom Jr-om.  Tako i Jose Aldo u ovoj eri velikih borbi planira vlastiti “superfight” nakon što se obračuna s Maxom Hollowayjem na UFC-u 212.

“Čovječe,’superfight’ je uvijek dobra opcija za mene”, rekao je UFC-ov prvak perolake kategorije na druženju s novinarima u Brazilu. “Imam jedan ‘superfight’ na umu. To je ono što je danas bitno, novac u džepu. Ja sam prvak i nastavit ću biti prvak, stoga želim raditi velike borbe. Imam projekt nakon ove borbe. Razgovarat ću s UFC-om, bit će sjajno ako pristanu.”

Brazilac nije htio otkriti o kakvoj se borbi radi. “To je tajna”, rekao je, ali tvrdi da je već razgovorao s predsjednikom UFC-a, Danom Whiteom.

“Želim vidjeti hoće li ponovno pregaziti svoju riječ. Imam dogovor s njim. Vidjet ćemo. Prvo ću se pozabaviti s Hollowayjem, a nakon toga ću razgovarati s njim i vidjeti što će biti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI