Aldo: Uvijek bih se borio kod kuće!

UFC 31.07.2012 08:49h Autor:

Jose Aldo VS Chad Mendes

 

Jose Aldo vrlo se raduje tome što je dobio još jednu priliku da svoju titulu prvaka brani pred domaćom publikom u Brazilu.

25-godišnji Jose Aldo, prvak UFC-a u pero kategoriji, nedavno je i službeno potvrđen kao glavni meč večeri na idućoj priredbi koja će se održati u Brazilu. Protivnik će mu na UFC-u 153 biti Erik Koch, a Brazilac je očekivano uvjeren u svoj uspjeh.

Aldo se također što drugi put za redom ima priliku svoju titulu braniti pred svojom publikom u Brazilu. Posljednji meč imao je u siječnju ove godine kada je također u Rio de Janeiru u posljednjoj sekundi prve runde nokautirao Chada Mendesa.

“Nadam se da ću priliku braniti titulu kod kuće dobiti ponovno nakon UFC-a 153. Već mi ovo postaje rutina i znam kako se pripremiti za meč pred domaćom publikom. Nadam se da ću iz meča u meč biti što bolji, kako ne bi bilo nikakvih iznenađenja”, rekao je Aldo o meču koji ga čeka u listopadu.

“Erik je sjajan protivnik, znam ga još iz WEC-a. No, nisam ga još detaljnije analizirao, ali kakav je točno moći ću vam reći tek kasnije kad se sretnemo.”

Aldo ipak nije siguran hoće li i ovog put meč završiti prekidom ili će borba potrajati svih 25 minuta. “Svaki put kad se borim pokušavam pobijediti prekidom, ali ne znam hoću li to uspjeti protiv Kocha. Tek nakon detaljnije analize moći ćemo odrediti taktiku, tako da za sada ona još uvijek nije poznata”, kaže sjajni Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI