Amanda Nunes: Dajte meni Mieshu Tate, završit ću je i izboriti napad na naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2015 11:35h Autor:

Amanda Nunes

Amanda Nunes je otvoreno zatražila borbu protiv Mieshe Tate, koja bi joj trebala osigurati napad na UFC titulu. Najavila je kako je bolja od nje te da ne sumnja da bi ju završila.

Gotovo cijela MMA javnost bila je sigurna da će se održati treća borba Mieshe Tate i Ronde Rousey te se pretpostavljalo kako bi se Holly Holm mogla sastati protiv Amande Nunes, u borbi za prvu izazivačicu. Nakon što je ta situacija otpala te Holm postala izazivačica, Nunes je ostala u pomalo čudnoj situaciji. Ali, ona ima plan!

"Pomalo me zatekla ova cijela situacija i iznenadila, no nisam povrijeđena. Ja se samo želim boriti što prije. Pošto se Miesha neće boriti s Rondom, ja sam spremna uskočiti protiv nje, bilo gdje i bilo kada. Uvjerena sam kako sam bolja i Miesha sa mnom sigurno ne bi dočekala kraj borbe", rekla je brazilska nokauterka.

Holm je svoj napad na naslov osigurala s dvije pobjede sudačkim odlukom, dok je Nunes sve svoje četiri UFC protivnice završila. Tri puta je to bio nokaut, a u posljednjoj borbi je također prvo prebila Saru McMann, da bi ju na kraju ipak savladala gušenjem. Ipak, UFC je imao svoje razloge zašto dati prednost Holly Holm. No, to 27-godišnju Amandu ne brine.

"Što god da se dogodi, ja ću biti spremna. Znam kako ću jednog dana dobiti priliku, a do tad ću se nastaviti boriti i nokautirati sve redom. Strpljiva sam, a oni će gledati moje borbe i neće moći reći ne. Ne preostaje mi ništa drugo nego samo nastaviti raditi kako sam do sada. Ako UFC namjerava dati priliku nekome drugom, ja tu ne mogu ništa, pa zašto si sama stvarati problema. Bolje ću pričekati", dodala je.

Jedini UFC poraz Amande Nunes dogodio se protiv Cat Zingano. Nunes je u potpunosti dominirala prvu rundu, sudac je par puta bio blizu prekida, da bi neobjašnjivo pala u drugoj te dozvolila Zingano da ju savlada. No, otkad je dio American Top Teama, Amanda izgleda nezaustavljivo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI