Anderson i Sonnen čisti, Griffin bio na testosteronskoj terapiji

UFC 14.07.2012 07:36h Autor:

Forrest Griffin

 

 Objavljeni su rezultati doping testa kojem su podvrgnuti svi borci koji su nastupili na prošlotjednom UFC-u 148 te ni ovog puta nije bilo nikakvih neugodnih iznenađenja za Atletsku komisiju.

Izvršni direktor Atletske komisije u Nevadi, Keith Kizer, objavio je rezultate dopinga testa kojem su podvrgnuli sve borci koji su nastupili proteklog vikenda na jednoj od najvećih priredbi u UFC-ovoj povijesti.

Kizer je javnosti predstavio dobre vijesti, svi borci s UFC-a 148 bili su čisti, uključujući i one glavne: Andersona Silvu, Chaela Sonnena i Tita Ortiza. Nismo slučajno izostavili Forresta Griffina za kojeg se tek sada otkrilo da je imao dozvolu da pred meč protiv Ortiza bude na testosteronskoj terapiji iz zdravstvenih razloga.

Informacija je to koju je tek naknadno javnosti otkrio Larry Pepe s Pro MMA radio stanice nakon što je dobio potvrdu iz Atletske komisije. S tom činjenicom nije bio upoznat čak ni Ortiz, koji je reagirao prilično burno i nije bio oduševljen što je njegov posljednjih protivnik u karijeri dobio dozvolu za TRT, no sve je ipak uredno i prema propisima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI