Anderson nakon bolnog nokauta: “Ja sam velik momak, ali moram još narasti” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2017 15:05h Autor:

Corey Anderson

Corey Anderson izdržao je samo tri minute u oktogonu sa Jimijem Manuwom na londonskom UFC Fight Night 107. Britanski veteran nokutirao je Amerikanca jednim pravovremenim krošeom nakon kojeg je Anderson odmah pao.

Treći je to poraz Andersonu u UFC karijeri i prvi nakon što je prošlog svibnja odlukom sudaca izgubio od Mauricija Rue. Prošle godine upisao je i dvije pobjede i protiv Manuwe je tražio pomak na UFC-ovom renkingu sa sedmog mjesta prema vrhu i prilici za titulu. No, Manuwa je sada prvi kandidat.

“Nije prošlo kako sam se nadao, ali bilo je to za mene veliko iskustvo. Rekao sam Jimiju i Alexu Gustafssonu kasnije – hvala vam što ste mi dopustili da uđem s vama u kavez. Ne mislim da mu dajem previše poštovanja, ali poštujem to što je četvrtoplasirani borac. On je tamo gdje ja trebam stići, to moram napraviti da dođem do vrha. On je izgubio od Rumblea Johnsona i Gustafssona, dva top borca. Ne mogu sjediti i razbijati glavu zbog poraza. Nema plakanja nad prolivenim mlijekom”, rekao je 27-godišnji Corey Anderson.

“Ja sam velik momak u mojoj dvorani, ali moram još narasti. Moram se vratiti, poraditi na izdržljivosti, moram još poraditi na težini, više dizati, više jesti. Treba mi dobar nutricionist da podignem svoju kilažu”, dodao je.

Osvrnuo se i na planove za budućnost: “Kao što sam rekao i prije borbe, borit ću se protiv bilo koga. Spreman sam, treniram, profesionalac sam. To je ono što radim. Nema biranja, neću sjediti i pričati kako se neću boriti protiv nekoga jer nije dovoljno dobar. U ovom sam sportu i koga god mi daju, prihvatit ću. Morate raditi stvari koje još niste da biste došli tamo gdje još niste bili. Još nisam bio prvak”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI