Anderson putuje na UFC 154 kako bi izazvao GSP-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2012 11:05h Autor:

Anderson i GSP

Poznati MMA novinar Ariel Helwani je u jučerašnjoj emisiji otkrio jednu vrlo zanimljivu informaciju koja glasi: Anderson Silva će iz prvog reda pored kaveza pratiti UFC 154 i dvoboj Georgea St. Pierrea i Carlosa Condita.

Za one koji poznaju rutinu ponajboljeg borca današnjice radi se o prilično iznenađujućoj stvari s obzirom da Brazilac prečesto ne putuje kada sam ne ulazi u kavez. Helwani je to protumačio teorijom o kojoj se posljednjih dana glasno špekulira. Ukoliko GSP svlada Condita i "ujedini" pojas, moglo bi se dogoditi da ga Silva javno izazove za "meč stoljeća".

"Oko UFC-a 154 se pojavljuje sve više i više zanimljivih informacija, a ono što slijedi bi moglo biti još bolje. Prema menadžeru Andersona Silve, Brazilac će otputovati na UFC 154 i sjedit će u prvom redu. Kada sam ga pitao zašto putuje u Kanadu, odgovorio je da će Silva možda izazvati GSP-a ukoliko ovaj pobjedi", objasnio je Helwani i dodao:

"Silva zaista ne putuje na previše borbi, posebno ako se on ne bori. I baš zato vidim kako bi se ova potencijalna super borba zaista mogla realizirati, ukoliko se sve odigra na najbolji način."

Fanovi bi to zasigurno željeli, no nešto se pita i Carlosa Condita koji će sigurno učiniti sve da se takav scenarij ne obistini. Sve u svemu, slijedi nam izrazito zanimljiv event u Montrealu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI