Anderson Silva u suzama: “Znam da sam prestar za borbe, ali ovo je moj život” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2017 10:51h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva vratio se u UFC prvom pobjedom nakon više od četiri godine. Legenda sporta i jedan od najboljih MMA boraca svih vremena pobijedio je Dereka Brunsona jednoglasnom odlukom sudaca na sinoćnjem UFC 208 u Brooklynu.

Brunson je pružio jak otpor, a Silva nakon slabe prve runde, u sljedeće dvije pokazao nešto više pa je i njega iznenadila uvjerljiva pobjeda na sudačkim karticama. Nakon što je opet podigao ruke kao pobjednik, svladale su ga emocije.

“Hvala New Yorku, hvala Dana, fanovima, mojoj obitelji… Naporno sam i dugo radio da bih se borio u UFC-u. Svim srcem sam radio, nekad me bole leđa, boli me noga, ponekad kažem obitelji da idem na tri mjeseca priprema, a sve kako bih došao ovdje i za vas dao sve od sebe. Znam da sam prestar sam za borbe, znam to. Svi borci ovdje su prebrzi za mene, snažni su. Ali dao sam svoje srce. Borbe su moj život, to sam ja”, rekao je emotivni Anderson.

“Kad dođem ovdje, u ovaj kavez, ulažem cijeli svoj život u to. Poštujem UFC fanove. Sretan sam što se borim, volim ovaj posao, volim UFC. Dugo mi je bio san boriti se u New Yorku. Hvala vam”.

U backstageu je nastavio: “Lijepo se boriti u New Yorku, sretan sam i hvala fanovima na podršci. Star sam, ali imam puno iskustva. Hvala Brunsonu na prilici da se borimo. Impresioniran sam protivnikom jer je vrlo mlad i snažan”.

Na pitanje o kontroverznoj pobjedi, za koju neki smatraju da je trebala pripasti Brunsonu, “Spider” je rekao: “Mislim da sam više napadao, više se kretao, ali to je pitanje za suce”.

Brazilac je dodao i da s nestrpljenjem čeka sljedeću borbu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI