Anderson: Tko me može ugroziti? Samo moj klon!

UFC 09.07.2012 08:11h Autor:

Anderson Silva

 

 Anderson Silva ne želi se zamarati odgovorom na pitanje tko bi mu trebao biti idući izazivač, već sve okreće ne šalu i kaže da bi to trebao biti – njegov klon.

Najdominantniji borac koji je ikad nastupio u UFC-u, Anderson Silva, nema namjeru tako brzo napustiti kavez i prestati se boriti. No, Dani Whiteu i suradnicima polako ponestaje potencijalnih protivnika, pogotovo onih novih.

“Obožavam ovaj sport, bavim se njime otkad sam ima deset godina. Dok god imam fizičke i psihičke snage ovim se baviti, neću odustati. Uživam u tome što sam dio povijesti, što sam imao priliku vidjeti Tita koji je počeo stvarati povijesti dok se ja još nisam ni počeo boriti”, rekao je Silva i dodao da bi se on htio boriti još idućih deset godina.

“Chael se došao boriti i napravio je ono u čemu je najbolji, srušio me na pod. Razlika je ovog puta bila u tome što nisam bio ozlijeđen. Moja taktika je bila pustiti ga da radi ono u čemu je najbolji, a nakon toga ga napasti”, pojasnio je Brazilac.

Novinari su na konferenciji za medije nakon UFC-a 148 upitali i Silvu koga bi htio idućeg za protivnika. “Želite li da vam stvarno odgovorim na to pitanje? Svog klona!”, izjavio je. Očito mu to nije prvi put s obzirom na to da je Dana White sa smiješkom dodao da je to već više puta čuo.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI