Andersonov menadžer: Dajte nam Evansa ili Bispinga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2012 07:14h Autor:

Anderson Silva

 

 Andersonov menadžment nije uopće zainteresiran za meč protiv Chrisa Weidmana, oni bi daleko radije htjeli meč protiv Rashada Evansa ili Michaela Bispinga.

Ime sljedećeg protivnika Andersona Silve jedna je od trenutno najtraženijih informacija u UFC-u. Tko će pokušati 11. put preoteti pojas sjajnom prvaku srednje kategorije iz Brazila zasad se još uvijek ne zna, no za nekoliko imena se smatra da imaju najveće šanse ući u kavez s Andersonom.

Među njima ipak nije Chris Weidman, koji je prije nekoliko dana otkrio da bi navodno UFC vrlo rado htio da odradi meč protiv Andersona, ali njegovo mišljenje ne dijeli i Brazilčev menadžer. Razlog je što u Brazilu smatraju da bi njihov okršaj prošao vrlo lože na tržištu prodaje PPV-a.

“Protivnik mora zaslužiti meč protiv Andersona. Weidman nije nikad poražen u karijeri, ali da bi se borio s borcem velikog kalibra poput Andersona, to je vrlo teško”, smatra jedan od Andersonovih menadžera, Jorge “Joinha” Guimaraes.

Ako se pita Guimaraesa, njemu su puno zanimljiviji Rashad Evans i Michael Bisping kao potencijalni protivnici. “Meč s Evansom bi privukao jako veliku pažnju i vjerujemo da bi to bila velika borba. Bisping je također odličan borac, daleko bolji od Weidmana i taj meč bi isto bio prilično popularan.”

Kad je u pitanju mogućnost borbe s Lombardom, uvijek se povlači teza da se radi o relativno nepoznatom borcu među UFC-ovim fanovima. “Mnogo ljudi ne zna za njega, ali sve je moguće. UFC sa svojim medijskim partnerima može svakog učiniti popularnim”, rekao je Guimaraes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI