Andersonov menadžer: Mi želimo meč protiv GSP-a, sve ostalo je bezveze!

UFC 27.07.2012 10:23h Autor:

Anderson Silva (foto: Sherdog)

 

 Velika potraga za idućim izazivačem Andersona Silve je u tijeku, a trenutno u srednjoj kategoriji, prema mišljenju njegova menadžera, nema borca kakvog bi oni htjeli.

Anderson Silva u svom posljednjem meču još je jednom uvjerljivo obranio svoju titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji i time zapravo donio iznimno velike probleme Dani Whiteu, Joeu Silvi i ostatku ekipe iz UFC-a.

Odgovor na pitanje tko će biti njegov idući protivnik zasad nema nitko, propala je opcija da to bude, barem u skorašnje vrijeme, Hector Lombard, a sve ostale opcije nisu dovoljno dobre, ako je suditi prema izjavama koje već neko vrijeme pristižu iz Brazila.

Jorge Guimaraes, jedan od menadžera Andersona Silve, u razgovoru za portal Tatame ipak je otkrio da postoji jedna opcija koja bi im bila iznimno zanimljiva, iako je ona malo vjerojatna.

“Chris Weidman, Tim Boetsch, Alan Belcher… Sve je to samo jedna velika šala. Svi su vidjeli koliko je meč protiv Andersona donio Sonnenu, da je bio prava zvijezda i sada bi svi htjeli istu takvu priliku. Nijedan od tih protivnika trenutno nije dovoljno dobra opcija za Andersona. Jedino, mogli bi napraviti meč s Georgesom St-Pierreom u catchweightu. Nisu nam ponudili tu borbu, ali mi mislimo da bi to bio odličan meč. Anderson je borac koji najviše zarađuje u UFC-u i ne može se promovirati njegov meč s nekim od ovih amaterskih klinaca koji se guraju”, smatra Jorge.

Šanse da se meč između Andersona i GSP-a realizira zaista su minimalne. Osim što je GSP tek ovog tjedna počeo trenirati punim intenzitetom nakon dugog oporavka zbog ozljede koljena, on već ima ugovoren meč s Carlosom Conditom krajem godine, a i poznato je da mu je najveća želja ući u kavez s Nickom Diazom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI