Andersonov menadžer rekao veliko “DA” za meč protiv Nicka Diaza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2012 08:49h Autor:

Anderson Silva

 

 Ed Soares potvrdio je na Twitteru da im je opcija borbe Andersona Silve protiv Nicka Diaza vrlo zanimljiva.

Nakon velike potrage za mogućim Andersonovim protivnikom i brojnim borcima koji su se nudili, pa čak i gurali, ne bi li upravo njima bila pružena prilika da pokušaju preoteti titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji Andersonu Silvi, čini se da napokon imamo jednu iznimno ozbiljno opciju.

Trenutno suspendirani borac Nick Diaz, koji se do sada natjecao u velter kategoriji vrlo uspješno, ovog je vikenda najavio svoj povratak u kavez možda već i ove godine s obzirom na to da će na sudu uložiti žalbu na odluku o svojoj jednogodišnjoj suspenziji zbog konzumiranja marihuane te je otkrio svoju veliku želju.

Diaz bi vrlo rado prihvatio GSP-ov izazov na dvoboj, no to je meč koji se ne može dogoditi prije proljeća 2013. godine, kada je zapravo i prvo razdoblje kada bi Nick smio ponovno u kavez prema odluci Atletske komisije. No, kako se Nick nada povratku u kavez već ove godine, otkrio je da bi čak došao u srednju kategoriju i borio se protiv Andersona Silve.

Reakciju UFC-a, odnosno Dane Whitea, tek očekujemo, ali se zato oglasio Ed Soares, jedan od glavnih menadžera Andersona Silve, koji je izrazio veliko zanimanje za ovu opciju. “Mislim da je ideja o meču Andersona i Nicka Diaza vrlo dobra, moramo vidjeti što UFC misli o tome”, napisao je Soares na svom Twitter profilu.

Nema sumnje da ćemo vrlo brzo čuti i što o tome misle čelnici UFC-a, a među brojnim opcijama, možda je ovo čak i najbolja, iako više ne bi bilo toliko iznenađenje da upravo Diaz, koji je poražen samo jednom u posljednjih pet godina, dobije priliku ući u kavez s Andersonom.

Spomenimo i da se Diaz prije tri godine u Strikeforceu protiv Scotta Smitha borio u catchweightu do 82 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI