Andersonov tim želi Rockhdola za protivnika, iako nisu ni njime oduševljeni!

UFC 19.07.2012 08:31h Autor:

Anderson Silva (foto: Sherdog)

 

 Oglasio se Andersonov kamp na temu o idućem protivniku, no bez obzira što imaju nekoliko opcija, uspjeli su sve iznenaditi svojim odabirom – Luke Rockhold!

Anderson Silva prije nepuna dva tjedna obranio je svoju titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji po deseti put u karijeri, a tko će mu biti idući protivnik još uvijek nitko ne zna.

Čak ni u UFC-u još nisu donijeli odluku kome će pružiti priliku da mu pokuša preoteti titulu, no postoji nekoliko opcija. Jedna od njih je primjerice Hector Lombard ukoliko zadivi svijet ovog vikenda svojim nastupom na UFC-u 149, a čak je i Rashad Evans izjavio da postoji mogućnost njegova dolaska u Andersonovu kategoriju.

No, ako se pita Andersonov kamp, njihove želje su prilično drukčije i iznenadile su sve. Oni se nadaju da će Anderson svoj idući meč odraditi protiv prvaka iz Strikeforcea.

“Jedan od menadžera Andersona Silve smatra da bi Hector Lombard prije napada na Andersona trebao ostvariti barem tri impresivne pobjede u UFC-u, jer misli da čak 85% UFC-ovih fanova niti ne zna tko je Lombard. Kad je u pitanju Chris Weidman, on je još jedan kvalitetan, ali nepoznat borac. Taj meč vjerojatno ne bi ni prošao posebno dobro kad je u pitanju PPV.”

“No, spomenut je Luke Rockhold, koji je ugovorom trenutno vezan za Strikeforce, pa je to malo manje vjerojatno. Morat ćemo čekati i vidjeti što će se dogoditi, ali Andersonov tim baš nije oduševljen trenutnim mogućim opcijama”, rekao je neimenovani izvor iz Andersonova tima.

Spomenimo i da je ovih dana pokrenuta rasprava bi li se možda Strikeforce trebao ukinuti te u UFC-u organizirati mečeve između prvaka tih dviju organizacija. Andersonov kamp definitivno je na tragu te ideje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI