Andersonov trener: Još nitko nije pronašao način kako pobijediti Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2012 08:19h Autor:

Anderson Silva VS Jon Jones

Anderson Silva još uvijek nije odlučio hoće li zaista pauzirati godinu dana kao što je nedavno najavio ili će ući ponovno u oktogon tijekom svibnja kada bi se mogla održati borba protiv Georgesa St-Pierrea.

No, meč koji bi MMA fanovi još više htjeli vidjeti je onaj između Andersona i Jona Jonesa. Šanse da se to zaista dogodi još uvijek su prilično male, ali do prije mjesec-dva to se mislilo i o borbi protiv GSP-a, koja je sada praktički na rubu dogovora. Do nje bi ipak zaista moglo doći, ali u najboljem slučaju tek u četvrtom kvartalu 2013. godine.

Taktiku za taj okršaj neće biti lako pripremiti, a jedan od Andersonovih trenera već je razmišljao o tome. "Zapravo, nismo još nikad vidjeli Jonesa na leđima. Belfort mu je umalo napravio polugu na ruci, imao je odličnu priliku, ali Jon je nepredvidljiv i uspio se izvući. Moja strategija borbe protiv Jonesa uključivala bi otkrivanje kako se bori kad se on nalazi na leđima, a pravi način kako bi ga se moglo pobijediti još nije otkrio", rekao je Josuel Distak.

Anderson u SAD-u trenira u Blackhouseu, a kad je kod kuće u Brazilu onda odlazi na treninge u X-Gym.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI