Angela Hill: UFC ima posebnu diviziju za “slatke” borkinje

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2017 20:15h Autor:

Angela Hill

Angela Hill u UFC se vraća kao prvakinja Invicta promocije i već jedna bi joj pobjeda mogla nositi napad na naslov. No, također smatra kako je trebala biti u sunaslovnoj borbi sutrašnjeg eventa, no da je UFC odabrao djevojke koje su “ugodnije oku”.

Iako je njena borba protiv Jessice Andrade zapravo ‘title eliminator’ slamka divizije, njih dvije su tek dobile mjesto da otvaraju program eventa, dok se u sunaslovnoj borbi nalaze druge dvije članice divizije, koje zapravo nisu niti rangirane u Top 10, Alexa Grasso i Felice Herrig. Angela Hill ima objašnjenje za to:

“Mislim kako postoje dvije odvojene divizije unutar naše divizije. Ima par djevojaka koje se nalaze u obje. Jedna je ona gdje su djevojke koje su tu da budu profesionalke i da se bore, a druga je tu da izgledaju slatko. Mislim kako se Felice i Alexa nalaze u obje, ali one koje su tu samo da budu slatke su zapravo najplaćenije. Pogledajte samo Paige VanZant, već je predvodila dva ili tri eventa, a izgubila je od istih djevojaka od kojih sam ja izgubila. Nema mi smisla držati u glavnim borbama nekoga tko gubi.”

Onda je u šali dodala kako misli da i sebe može bolje promovirati na taj način:

“Ja mislim kako lutam između obje kategorije, vjerujem da sam podosta slatka, haha. No, Paige će uvijek prije dobiti lakšu protivnicu, neku kao Kailin Curran. Cilj im je da ljudi nakon borbe pričaju kako je ona slatka, a ujedno i borkinja, pa im to bude zanimljivo. Nisam ljuta što nisam u sunaslovnoj borbi, ali mislim da bi tako trebalo biti. Ipak se borim protiv djevojke za koju svi govore da je iduća protivnica Joanne Jedrzejczyk.”

Hill je nakon otkaza iz UFC-a odradila četiri borbe u Invicti te u svima slavila, a također je osvojila i naslov prvakinje. Sada bi mogla doći korak do naslova UFC prvakinje i to tek nešto više od godinu dana nakon što joj je ista organizacija uručila otkaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI