Anthony Johnson: Može borba s Gustafssonom, no prije nje mi dajte Badera

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2014 21:23h Autor:

Anthony Johnson

Najveće ovogodišnje osvježenje poluteške divizije UFC-a, Anthony Johnson, protivnik je kojeg rijetko tko želi s druge strane. Dana White ga namjerava upariti s Alexanderom Gustafsson, a Rumble nema ništa protiv toga. Ipak, prije te borbe ima još jednu u vidu.

Nakon uvjerljivih pobjeda nad Philom Davisom i Rogeriom Nogueirom, Anthony Johnson je s razlogom postao borac kojeg zovi najopasnijim u diviziji. Dana White ga već vidi kao novog protivnika Alexandera Gustafssona, a pobjednik te borbe sigurno bi postao novi izazivač. Ipak, dok čeka tu borbu, koja bi uslijedila početkom iduće godine, Rumble ima plan kako provesti vrijeme.

"Mislim da sam se spreman boriti krajem listopada, ako postoje neke moguće borbe. Ako bih ja mogao birati, borio bih se s Baderom u listopadu, a nakon toga s Gustafssonom na istom event kad se bore Jones i Cormier", rekao je Johnson.

"Ljudi žele da napokon i ja počnem prozivati protivnike, pa evo, ovo je moja ideja kako bih volio da izgleda nastavak moje karijere", dodao je.

Ipak, jednog borca ne namjerava nikad prozvati niti se boriti s njim. To je bivši prvak Rashad Evans, Johnsonov timski kolega. Anthony je objasnio: "To se jednostavno neće nikad dogoditi. Radije bih otišao u tešku kategoriju i tamo odradio borbu, nego se borio s njim, pa makar i za titulu. Svaki dan se borimo i spariramo u dvorani, no da se nađemo u kavezu, bilo bi kao da se borim s bratom. Nema mi to smisla."

Vidjet ćemo što će na ovo reći vodstvo UFC-a, no nakon što je Ryan Bader nastupio dva puta u razmaku od 60 dana, teško da će prihvatiti još jednu borbu u tako kratkom roku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI