Anthony Pettis: Dos Anjos je odličan borac, no ja sam još jedan nivo više

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2015 18:40h Autor:

Anthony Pettis

Anthony Pettis kaže kako je laka divizija UFC-a puna odličnih boraca. No, isto tako, on smatra da je on jedan nivo više, sjajan borac. Jednim od odličnih smatra i Rafaela Dos Anjosa, a za Khabiba Nurmagomedova je rekao da je glasan, no da se žele iduću borbu susresti s njim.

Borba Anthony Pettisa i Gilberta Melendeza došla je 15 mjeseci nakon prvakove posljednje borbe, a evo iduća prilika dolazi samo tri mjeseca nakon tog meča. Čini se da Anthony planira nadoknaditi ono što je propustio, a to je i sam potvrdio: 

"Sviđa mi se ovo. Imao sam se želju odmah vratiti i to sam i napravio. Kamp je bio odličan, naporna ali i zabavna dva mjeseca. Zdrav sam, u sjajnoj formi i u potpunosti  spreman na 25 minuta borbe."

Protivnik je Rafael Dos Anjos, borac koji je slavio u osam od posljednjih devet borbi te svakim nastupom izgleda sve bolje. Trening s Rafaelom Cordeirom je od BJJ borca stvorio jednog kompletnog člana UFC-a, koji je u prošlim borbama i dokazao da je jedan od najboljih na svijetu, s čime se složio i njegov subotnji protivnik:

"On je opasan na razne načine. Jedan od dva najopasnija borca u ovoj diviziji. Drugi je Khabib Nurmagomedov. Pobijedio je Cerronea i Hendersona, pa i to dokazuje nešto o njemu. Mislim kako je bolji borac i od Melendeza, opasniji i bolji udarač, a BJJ mu je fenomenalan. No, nije se susreo s nekim kao ja. On je odličan borac, kao i mnogi u ovoj diviziji, no ja sam viši nivo, ja sam sjajan borac!"

Dodao je još nešto i o gorespomenutom Dagestancu: "Khabib je odličan borac, ali je malo preglasan. Znam da je neporažen, ali više o njemu ne bih znao da toliko ne govori. Borba s njim još nije na redu, pa se nisam niti pripremao za njega niti ga proučavao. Tako da ne mogu reći nešto više o njemu i kako bih se borio protiv njega. No, želim se boriti, znam da ću se boriti s pobjednikom borbe njega i Cerronea, no Cerronea sam već pobijedio. Tako da se nadam Khabibu."

O nastupu u Dallasu, podršci publike i onome što slijedi nakon toga samo je kratko rekao: "Sviđa mi se što me ljudi podržavaju. Moj je posao svojim stilom i borbama natjerati te ljude da kupuju ulaznice i prijenose te to namjeravam i raditi."

To se zapravo i očekuje od nekoga čiji je nadimak "Showtime."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI