Anthony Pettis: Ne želim više nikad biti na istom eventu s bratom

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2015 22:40h Autor:

Anthony Pettis

Bivši UFC-ov prvak Anthony Pettis smatra kako mu je greška bila što je prihvatio nastupati na istom eventu sa svojim bratom Sergiom. Misli kako je njegov poraz jako loše djelovao na njega u trenucima dok je morao biti fokusiran na svoju borbu s Rafaelom Dos Anjosom.

Sergio Pettis doživio je težak poraz na UFC 185 eventu, istom na kojem je njegov brat Anthony, nekoliko sati kasnije, izgubio pojas UFC prvak u lakoj kategoriji. Bio je to njihov drugi nastup na istom eventu, no ako se pita Anthonya, i posljednji.

"Najveća promjena koju ću napraviti bit će oko toga da moj brat i ja nastupamo na istom eventu. Prvi put je to ispalo fenomenalno, drugi baš i ne. Ne želim nalaziti nekakve isprike, ali gledao sam njegovu borbu i proživio njegov poraz. Dosta je to djelovalo na mene u trenucima kad sam se trebao fokusirati na svoju borbu", rekao je Pettis.

Braća Pettis su vrlo bliski, pa iz tog razloga ne čudi što se Anthony tako osjećao. Dodao je: "Bio je nokautiran i nakon toga nije lako sebe resetirati i posvetiti se idućoj borbi. Mislim kako je to dosta emocionalno djelovalo na cijeli tim. Idući put kad budem imao ovako veliku borbu, nećemo biti na istom programu, trebalo bi sve biti posvećeno meni."

Sergio je na UFC 185 doživio drugi poraz u karijeri, dok je Anthony izgubio pojas nakon što je bio potpuno izdominiran od strane Rafaela Dos Anjosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI