Antonina Shevchenko spremna sutra osigurati UFC ugovor (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2018 13:21h Autor:

Valentina i Antonia Ševčenko

Sutra je na rasporedu treća epizoda “Dana White’s Tuesday Night Contender Series” showa, a u glavnoj ulozi, odnosno kao zvijezda glavne borbe, nastupiti će Antonina Shevchenko, starija sestra jedne od najboljih borkinja svijeta, ValentineShevchenko.

33-godišnja Antonina, čiji je nadimak “La Pantera”, do sada je uspješno nastupila u tri profesionalne MMA borbe, no iskustva borbe na visokoj razini joj ne nedostaje, budući da je jedna od najvećih zvijezda muay thai promocije “Lion Fight”, a njen profesionalni kickboxing skor iznosi 39 pobjeda i samo jedan poraz. Sutra će je u UFC-ovom kavezu čekati Jaymee Nievara (7-3), protiv koje će pokušati izboriti ugovor, a u promociji je čeka njena mlađa sestra Valentina. Naravno, usporedbe njih dvije nešto su što ne može izbjeći.

“Ne smetaju mi usporedbe, ona će uvijek biti moja mlađa sestra i uvijek ću ja biti ta koja će brinuti o njoj. Jako sam ponosna na nju i sve što je napravila, odlična je borkinja i zbog mi je potpuno u redu da nas uspoređujete. Mislim kako smo jako slične, ali i dovoljno različite da bi ljudi već sutra vidjeli tu razliku o kojoj govorim”, rekla je Antonina odmah nakon vaganja kojim je zadovoljila težinu potrebnu za sutrašnji nastup. Boriti će se u muha kategoriji, istoj kategoriji gdje bi njena sestra krajem ljeta trebala napasti naslov prvakinje.

Što se tiče odnosa s Valentinom, ne sakriva kako su jako bliske te kako gotovo sve dijele. Uostalom, zajedno su odselile u Peru, a i uvijek zajedno odlaze na treninge u Ameriku. Zanimljivo je bilo čuti kako taj trening izgleda.

“Trenirati s Valentinom je jako teško, a zajedno treniramo već više od 20 godina. Otkako smo profesionalke, svakoga dana treniramo zajedno. Valentina je kompletna borkinja koja ti ne dozvoljava da napraviš ijednu pogrešku i zbog je trening s njom tako dobar.”

Sutrašnji program, kao i svaki do sada, donosi pet borbi, a sve sudionike možete vidjeti na videu ispod teksta, gdje je prikazano jutros održano vaganje. Na borcima i borkinjama je da odrade svoje nastupe najbolje što mogu, a Dana White će onda najimpresivnijima dati UFC ugovore. Prošlom epizodom, u kojoj ih je dodijeljeno čak četiri, vidjeli smo da nema ograničenja oko toga. Ukoliko Antonina odradi borbu u skladu sa svojim muay thai nastupima, ugovor je njen!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI