Arianny Celleste oslobođena optužbe za napad na dečka

UFC 03.07.2012 08:02h Autor:

Arianny Celeste

 Najpoznatija UFC-ova djevojka, Arianny Celeste, ipak neće morati na sud zbog navodnog fizičkog napada na svog tadašnjeg dečka s obzirom da je tužba odbačena.

Arianny Celeste po mnogima je najzgodnija UFC-ova djevojka, no čini se da je gledanjem brojnih mečeva i sama naučila par poteza, a prije nešto više od mjesec dana te je poteze i iskoristila nakon što ju je tadašnji dečko naljutio.

26. svibnja Arianny i njezin dečko uhićeni su u hotelu nakon što je pozvana policija zbog razbijanja u hotelskoj sobi, a prema svemu sudeći između njih dvoje došlo je i do fizičkog sukoba. Arianny je optužena da je zbog ljubomore napala dečka koji se navodno dopisivao preko mobitela s drugom djevojkom.

Ubrzo je puštena iz pritvora nakon što je plaćena jamčevina u iznosu od tri tisuće dolara, a sada je sud u Las Vegasu objavio i da su sve optužbe protiv oboje odbačene nakon što državni odvjetnici nisu imali dovoljno dokaza.

Ovo je vijest koja će sigurno vrlo razveseliti Danu Whitea koji je Arianny pružio podršku odmah nakon uhićenja. “Arianny je naše dijete. S nama je već pet godina. Ona je sjajna cura i odlična ambasadorica UFC-a. Nemam detalje što se točno dogodilo, ali u potpunosti je podržavamo”, rekao je tada Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI