Arlovski: Overeem je ozlijedio i mene, kao i svakoga s kim je trenirao

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2014 21:48h Autor:

Andrei Arlovski

Nakon što je Anthony Johnson izjavio kako misli da je Alistair Overeem možda namjerno ozlijedio Jona Jonesa, javio se i Andrei Arlovski. On je izjavio da je to Overeemova navika, tj. da je ozlijedio gotovo svakog borca s kojim je trenirao.

Andrei Arlovski također je član Jacksons MMA tima, kao Alistair Overeem i Jon Jones. Nakon što je Overeem ozlijedio Jonesa u treningu te uzrokovao otkazivanje borbe Jonesa i Cormiera, Anthony Johnson, koji je s Overeemom trenirao u Blackzilliansima, rekao je kako je Overeem vjerojatno namjerno ozlijedio Jonesa. Sad je nešto slično o tome rekao i Arlovski.

"Znate, ja ne volim iznositi stvari koje se događaju u dvorani, no ima neke istine u tome što se govori. Prije nekoliko dana sam sparirao s Overeemom i naučio sam na svom primjeru kako se on ponaša. Sparing partneri inače ne pokušavaju nanijeti pravu štetu jedan drugome. No, Overeem me u jednom trenutku izuzetno jako pogodio koljenom u stomak. U pravom borbi, takav bi udarac možda bio i nokaut", rekao je bjeloruski teškaš.

Ispričao je što se događalo nakon toga: "Odmah sam odjurio u bolnicu da provjerim da mi nije slomljeno koje rebro. Srećom, sve je bilo u redu, iako smo se i ja i moj trener uplašili kako će borba protiv BigFoota biti otkazana."

"Bio je to vrlo prljav potez i u trenutku sam mu se htio osvetiti, odnosno udariti ga laktom, ali moj boksački trener je reagirao i smirio me. Rekao mi je da ne idem tako nisko kao on, koji koristi tako prljave trikove. Tako sam zaključio da je Overeem ozlijedio Jonesa iz jednog jednostavnog razloga. On ozlijedi svakoga s kime trenira."

Arlovski se priprema za borbu protiv Antonia Silve, koja je na rasporedu 13. rujna u Brazilu. Bit će to njihov drugi susret, a u prvom je slavio brazilski borac, jednoglasnom sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI