Askren: Ako se dijele borbe za UFC naslov, dajte i meni jednu

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2014 16:44h Autor:

Ben Askren

Dan nakon što je osvojio naslov ONE FC prvaka, Ben Askren je odlučio ponovno komentirati UFC, odnosno ovog puta njihovu namjeru da priliku u borbi za naslov daju debitantu, Joe Sotu.

Ben Askren (14-0), bivši Bellatorov te trenutno ONE FC prvak u velter kategoriji, nikako ne može prežaliti činjenicu da nije član UFC-a, tj. da se ne bori u društvu najboljih, gdje mu je, realno gledajući, i mjesto. Dan nakon što je uvjerljivo osvojio naslov ONE FC prvaka, reagirao je na odluku vodstva UFC-a, da se za titulu bantam prvaka bori debitant Joe Soto.

"Dana White, Lorenzo Fertitta, ako tek tako dajete besplatne napade na naslov bilo kome, mogu li se ja predbilježiti za jedan?", napisao je Askren na Twitter profilu, usput označivši dvije glavne i odgovorne osobe unutar UFC-a.

Askren, nakon odlaska iz Bellatora, nije uspio izboriti ugovor s UFC-om, koji je izjavio da im je Askren nedovoljno atraktivan, a automatski skup. No, nakon odlaska u ONE FC, ostvario je dvije pobjede prekidom, a budući da je završio i posljednja dva protivnika, trenutni niz mu je četiri, od toga tri nokauta i jedno prisiljavanje na predaju.

Ako je netko zaslužio napad na UFC vrh a nije član organizacije, onda je to Askren. Postavlja se samo pitanje hoće li, i kada će uopće, dobiti priliku nastupiti u društvu najboljih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI