Barao neće odmah na Dominicka Cruza

UFC 23.07.2012 08:22h Autor:

Renan Barao

 

 Renan Barao osvojio je tijekom proteklog vikenda titulu privremenog prvaka UFC-a u bantam kategoriji, no izgleda da će i privremenu titulu morati obraniti prije napada na Dominicka Cruza.

Aktualni prvak UFC-a u bantam kategoriji, Dominick Cruz, prije dva mjeseca zadobio je tešku ozljedu ligamenata i trenutno još uvijek nije poznato kada bi se mogao potpuno oporaviti i pripremiti za svoju iduću borbu u kojoj bi branio svoj naslov.

Cruz je trebao imati meč protiv Urijaha Fabera na UFC-u 148, no Faber je izgubio mjesto prvog izazivača Cruza s obzirom na to da je proteklog vikenda na UFC-u 149 poražen u meču protiv Renana Baraoa.

Brazilski borac sada je privremeni bantam prvak UFC-a, ali čini se da će prije negoli se Cruz oporavi morati odraditi još jedan meč i obraniti svoju titulu privremenog prvaka. “Renan nije ozlijeđen nakon ovog meča i on će se uskoro ponovno boriti. Izgledao je kao zvijer u meču i vidjet šta ćemo dalje. Tko god da je u pitanju, Barao, Faber ili Cruz, svoje titule moraju braniti”, rekao je Dana.

Barao nema ništa protiv i najavio je da će prihvatiti svaku odluku koju donesu čelnici UFC-a. “Nije na meni da odlučujem s kime ću se idućim boriti. Ja sam zaposlenik UFC-a i borit ću se s kime god treba. Poslušat ću sve što mi trener kaže, na meni je samo da treniram najbolje što mogu, baš kao što sam prije meča protiv Fabera”, rekao je Renan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI