Barnett: Način na koji se pričalo o Lesnaru bio je uvreda za sve nas

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2016 10:37h Autor:

Josh Barnett

Kada je UFC najavio povratak Brocka Lesnara mnogi su borci pokušavali izboriti svoje mjestu u dvoboju s bivšim prvakom teške kategorije, a jedan od onih koji su htjeli iskoristit taj trenutak kako bi se priključili na UFC 200 bio je i Josh Barnett.

“Htio sam se boriti s njim jer je profesionalni hrvač baš kao i ja. Također, htio sam taj meč jer su nakon njegovih pet borbi pokušavali tvrditi da je najbolji teškaš svijeta, a to je bila uvreda prema svima nama. Na kažem da nije bio talentiran, niti da mu je nedostajalo potencijala da bude puno bolji nego što je bio u mogućnosti prikazati u tako kratkoj i mladoj karijere, ali sve su činilo kao apsolutna propaganda i bilo je uznemirujuće da je uglednim medijima prodana ta priča”, iznio je svoje mišljenje Barnett.

Lersnar je nerijetko isticao kako zbog divertikulitisa nije bio u mogućnosti pružiti svoj maksimum te da bi sada mogli vidjeti njegov puni potencijal, no “The Warmaster” ne vjeruje da ćemo na UFC-u 200 gledati bolju verziju od one koju je prižio tijekom svoje prve epizode u UFC-u.

“Zvali smo ga da između borbi dođe trenirati i razvijati se kao borac u CSW, ali on taj poziv nije nikad prihvatio. Čini mi se kako nije iskorištavao vrijeme između borbi za vlastiti napredak. To je i dio razloga zbog kojeg je polučio onakve rezultate u posljednjim dvobojima. Ne znam što je radio od posljednjeg nastupa, ali s obzirom na to da je toliko izbivao teško da ćemo ga gledati u boljem izdanju od onog kad je napuštao promociju.”

Unatoč svemu, Barnett vjeruje da Lesnar ima šanse u okršaju s Markom Huntom.

“Naravno da ima šanse. On je tenk. Ima nevjerojatnu hrvačku pozadinu i fizičke predispozicije. On je pametan lik koji i dalje ima pravo bogatstvo neiskorištenog potencijala”, zaključio je Barnett.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI