Barnett: Travis Browne je šupak, sada bih mu glavu otkinuo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2015 12:02h Autor:

Barnett protiv Brownea

Josh Barnett je oduvijek bio kontroverzna MMA ličnost. Od dana kada je kao UFC prvak davne 2001. pao na doping testu pa sve do identičnog scenarija prije meča stoljeća protiv Fedora Emelianenka koji je doslovno uništio Affliction. Možemo spomenuti i komentare na račun Dane Whitea kojem je htio urinirati u usta pa sve do pomirbe s velikim šefom i dolaska u elitnu promociju. Tu mu, realno, i ne ide previše dobro. U dvije godine je ubilježio tek dva nastupa s polovičnim uspjehom. Nokautirao je Franka Mira (a tko nije?) te je nokautom poražen od Travisa Brownea. Od tada, odnosno od prosinca 2013. nije ulazio u kavez. Posebnog razloga nema, jednostavno je upao u psihološku krizu koju je objasnio gostujući u podcastu Joea Rogana.

Barnett i dalje slovi kao jedan od najboljih teškaša svijeta te je trenutačno 6. na UFC-ovolj ljestvici.

"Nisam bio u toj posljednjoj borbi. Nije me bilo briga, nije mi stalo. Trenirao sam i došao do jedne točke gdje sam zaključio: Pa meni je dosta ovoga. Tko je Travis Browne? Ako ga pobijedim, gdje sam? Onda moram trenirati za drugog protivnika, pa opet nekog drugog. Gdje idem s ovim načinom života? Ne želim se ponovno dokazivati da bih došao do prilike za naslov. Mogu se boriti za naslov protiv bilo koga u bilo kojoj promociji, bilo gdje i bilo kada. Ja sam jebeni nivo svjetskog prvaka", samodopadno je objasnio poraz od Brownea za kojeg više nema lijepe riječi.

Naime, njegov sunarodnjak ga i nije previše "gotivio" nakon meča.

"On je jebeni šupak. Da se sada borim protiv njega, htio bih mu otkinuti glavi. Bio je bezobrazan nakon meča u borilištu. Govorio je sranja, gestikulirao. Rugao mi se nekon borbe. Ja sam se čudio jer sam bio jako fin prema njemu. Ja s druge strane nemam razloga da bih se ponašao loše prema pobjednicima koje svladam. Ako se ikada nađemo u revanšu, ja neću biti taj fini dečko kojeg je upoznao. Rasturit ću te zato što si mi za to dao razlog", zaključio je Barnett.

Za sada se ne zna kada bi sljedeći put u oktogon trebao ući ovaj bivši UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI