Battle Scars! Perry i Felder pokazali kako su izgledali nakon krvavog rata u kavezu (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2018 21:53h Autor:

Perry vs. Felder

Mike Perry i Paul Felder odradili su možda najbolju, a sigurno najkrvaviju borbu UFC 226 eventa. Nakon 15-minutnog rata, u kojem je pobjedu neizvjesno odnio Perry, obojica su se “pohvalili” posljedicama borbe.

Perry i Felder nisu se štedjeli niti u jednom trenutku njihove borbe, koja se iznenada našla na glavnom programu eventa, ali to se pokazalo kao prava odluka. Fanovi su dobili ono što od takvih borbi traže, a jedino je šteta što im Dana White nije odlučio dati zasluženi bonus za borbu večeri. Umjesto toga se odlučio na četiri bonusa za najbolju izvedbu.Kako god bilo, ova oba borca u potpunosti su zaslužili sve pohvale koje su dobili nakon nastupa, a šteta je samo što obojica nisu mogli dobiti pobjedu, jer svojim zalaganjem i ožiljcima su to zavrijedili. Ovako je Perry prekinuo niz od dva poraza i to time da je prekinuo Felderov niz od tri pobjede. No, kako je Felder zapravo “gostovao” u velter kategoriji, ovaj poraz mu ne bi trebao utjecati na ambicije u lakoj kategoriji, kojoj će se odmah idućom borbom vratiti.

Nakon borbe se Felder javio iz bolnice, o kojoj baš nije imao za reći nešto lijepo, budući da je čekao svoj red i to još uvijek krvav, odnosno nitko nije očistio njegovo oštećeno lice. Perry se također javio s medicinskog tretmana i to videom koji također donosimo ispod teksta. Felder sekasnije iz hotela javio i InstaStory objavom, koji možete vidjeti na OVOM linku, barem dok ne prođe njeno vrijeme objave. Pokazao je posljedice te je poručio klincima da ostanu u školi. U svakom slučaju, svaka čast ovoj dvojici ratnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI