Belfort: Griffin je odbio boriti se protiv mene!

UFC 02.11.2012 08:01h Autor:

Vitor Belfort

UFC je tražio novi izazov za Forresta Griffina, jedna od opcija bila je i borba protiv Vitora Belforta, ali američki borac takvo što je odbio.

Brazilski borac koji je krajem rujna imao priliku preoteti titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji Jonu Jonesu, a to je umalo i uspio odličnim pokušajem poluge na ruci već početkom prve runde, otkrio je jednu prilično zanimljivu informaciju nakon što je bio u kontaktu s Forrestom Griffinom.

UFC je navodno Griffinu ponudio popis od nekoliko imena, na vrhu se nalazio upravo Vitor Belfort, no Forrest je u potpunosti odbacio bilo kakvu mogućnost da s njim uđe u oktogon. "Sreo sam se s Forrestom i rekao mi je da je na vrhu popisa od ukupno šest imena bilo ono moje. Spreman je boriti se sa svima njima, osim sa mnom. Lijepo je dobiti takvu vrstu priznanja. Ja se mogu prilagoditi bilo kojoj situaciji, ali nemam još previše vremena do kraja karijere i želim se naći u što većim izazovima. Uvijek ću biti spreman i neću bježati od okršaja protiv bilo koga", rekao je Vitor.

Griffin se trebao na UFC-u 155 boriti protiv Chaela Sonnena, no to je ipak promijenjeno zbog njegove trenerske uloge u TUF-u, a kao novi protivnik određen mu je Phil Davis. Belfort, s druge strane, zasad nema najavljenog idućeg meča, ali moguće da će se boriti početkom godine na novoj priredbi u Brazilu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI