Belfort: Weidman je lud ako se misli boriti u stand-upu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2014 09:40h Autor:

Vitor Belfort

Do meča za naslov prvaka u srednjoj kategoriji između Chrisa Weidmana i Vitora Belforta ostalo je još nešto manje od četiri mjeseca, ali već sada se priča na koji način bi ova dvojica boraca trebala ući u meč i koje su im prednosti.

Prije par dana Lyoto Machida je izjavio da se Chris Weidman ne treba bojati stand-up borbe protiv izazivača i da ne treba inzistirati na rušenju. Sad se oglasio i Belfort koji misli da bi takva Weidmanova taktika bila potpuni promašaj te da prvak u stand-upu nema što tražiti.

"Borit će se protiv mene u stand-upu samo ako je lud. Spreman sam da osvojim treći naslov prvaka u trećoj različitoj kategoriji. Proučavao sam njegove mečeve i nisam se usredotočio na njegove prednosti već na slabosti i vidio sam da ih ima dosta.", izjavio je Belfort.

"Motivira me činjenica da sam u ovom sportu gotovo dva desetljeća. Motivira me činjenica da treniram i borim se na visokoj razini. Danas smogu spojiti talent koji mi je Bog dao sa zrelošću i iskustvom. Našao sam svoje mjesto u različitim kategorijama i to je nešto što mi nitko ne može oduzeti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI