Bellatorov prvak odradio trening kamp s Fedorom: "I dalje ima brze ruke i udara snažno"

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2015 11:15h Autor:

Fedor Emelianenko

Vitaly Minakov, Bellatorov prvak u teškoj kategoriji, je protekle tjedne proveo u treningu s legendarnim Fedorom Emelianenkom. Dvojac je odrađivao pripreme u ruskom gradu Stary Oskolu te je za FightNight.ru otkrio u kakvoj je formi "Posljednji Imperator".

"Imali smo jako dobar trening kamp u Stary Oskolu. Odradili smo mnogo sparinga. Naučio sam puno toga dok sam radio s Fedorom. Dao mi je neke jako dobre savjete i pokazao mi par svojih trikova iz arsenala koji posjeduje poput zahvata kimura i slično. Sve sam to uspio usvojiti", rekao je Minakov i dodao par riječi o trenutačnom stanju Fedora…

"On je u jako dobroj formi. Tehnički je i dalje jako dobar i nije izgubio ništa u proteklom periodu. Ima brze ruke, udara jako snažno te je općenito vrlo dobro spreman. Konstatno sam s njim u kontaktu te ćemo i u budućnosti surađivati. To će biti odnos od kojeg ćemo obojica imati koristi", zaključio je Bellatorov borac.

I dalje nema konkretnih informacija o tome gdje će Fedor nastaviti svoju karijeru. Navodno su u tijeku pregovori s UFC-om, no ne zna se u kakvoj su fazi i kada bi mogli dočekati konačni dogovor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI