Ben Saunders: Od trenutka kad sam otpušten, mislio sam samo o povratku

UFC 21.08.2014 20:42h Autor:

Ben Saunders

UFC fanovi su vrlo sretni, jer će se među najboljim borcima svijeta boriti jedan od najpopularnijih. Ben Saunders će u subotu, nakon četiri godine, ponovno zakoračiti u oktogon, a sam kaže kako mu je to bio jedini cilj kroz to proteklo vrijeme.

Otkaz koji je UFC 2010. uručio Benu Saundersu (16-6-2, 4-3 u UFC-u) jedan je od onih koji su najteže pali fanovima. Pisane su mnoge peticije da mu se da još jedna šansa, forumi su buktali napadima na čelništvo organizacije, no Saunders je malo nakon toga završio u Bellatoru. U drugoj najboljoj organizaciji svijeta odradio je deset borbi, no sad je napokon nazad "kod kuće".

"To mi je bio cilj, od iste sekunde kada sam dobio otkaz to mi je bio jedini cilj. Postavio sam bio kratak post na društvene mreže da pokažem koliko sam tužan i razočaran, no istovremeno sam sebi postavio cilj da se što prije vratim. Ovdje pripadam i drago mi je da sam se vratio", rekao je 'Killa B'.

Protivnik u novom početku mu je debitant Chris Heatherly, no Saundersu nije bitno tko će stajati s druge strane. On zna da ne smije izgubiti.

"Ne smijem razočarati fanove ni sebe, toliko sam dugo čekao da jednostavno ne smijem izgubiti. Točnije, nakon ove borbe mogu umrijeti, mogu nikad više ne nastupiti, no moram odraditi pravi nastup, da pokažem da nije bilo uzalud i da sam postigao ono što sam htio te zaslužujem biti ovdje", dodao je.

Uz takve fanove kakve Saunders ima, neće biti teško dati sve od sebe, a kako će to izgledati, vidjet ćemo u subotu u Tulsi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI