Ben Saunders se vratio u UFC

UFC 08.08.2014 15:39h Autor:

Ben Saunders

Vrlo popularni MMA borac, Ben Saunders, ponovno je postao član UFC-a, organizacije u kojoj je nastupao do 2010. godine. U međuvremenu je odradio čak deset borbi u Bellatoru.

Vrlo aktrativni i popularni Ben Saunders (16-6, 4-3 u UFC-u) ponovno je postao član UFC-a, organizacije u kojoj je odradio sedam borbi, u razdoblju od prosinca 2007. do kolovoza 2010. godine. 

Inače, Saunders se trebao boriti za naslov prvaka Titan FC organizacije, krajem ovog mjeseca, protiv Matta Riddlea. Prije nekoliko dana Riddle se ozlijedio, u borbu je "upao" Jose Pele Landi, no od te borbe ipak neće biti ništa, budući da je organizacije Titan dozvolila Saundersu potpisivanje ugovor i povratak u UFC. Inače, to je Saundersu trebala biti prvak borba u toj organizaciji, za koju je potpisao prije nekoliko mjeseca.

Saunders je u UFC-u ostvario četiri pobjede i tri poraza, a otkaz je dobio nakon što je poražen od Jona Fitcha te Dennisa Hallmana. Odmah nakon otkaza odradio je jednu manju borbu, da bi nakon toga potpisao za Bellator. Unutar druge najjače organizacije svijeta ostvario je sedam pobjeda i tri poraza, od čega dva od trenutnog Bellatorovog prvaka, Douglasa Lime.

Još nije poznat datum kad bi Saunders trebao debitirati, no moglo bi to biti vrlo brzo, budući da je unutar trening kampa te se pripremao za borbu krajem ovog mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI