Bendo: Izvući ću pouke iz poraza, krenut iz početka i ponovno postati prvak

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2014 15:40h Autor:

Benson Henderson

Benson Henderson doživio je poraz od Rafaela Dos Anjosa, no on mu nije pao toliko teško koliko bi nekim drugim borcima. Iako još uvijek smatra kako je borba prekinuta prerano, Bendo je spreman izvući pouke iz poraza te se vratiti još bolji.

Odmah nakon borbe bivši je prvak izgledao pomiren s porazom i spreman krenuti dalje. "Moje samopouzdanje nije opalo. Izvukao sam pouke iz posljednjeg poraza, izvući ću i iz ovoga te ću biti spreman za novi niz od sedam UFC pobjeda i ponovno osvajanje naslova prvaka. Istina, upravo sam izgubiti  borbu, no vjerujem u sebe, zdrav sam i spreman sam krenuti dalje", izjavio je.

Nakon toga je dodao: "Ja bih se mogao boriti još deset puta ovu večer. Takav sam borac i uvijek sam spreman."

Henderson je nakon borbe rekao kako misli da je sudac John McCarthy prerano prekinuo borbu, a pri tom mišljenju je ostao i nakon što su se slegli dojmovi. "Pogledao sam snimku i samo sam dobio potvrdu onog svega što sam rekao u kavezu nakon borbe. Bio je to kratki nokaut, no bio sam brzo svjestan i sam sebi sam rekao kako sam u problemima i da se trebam izvući što prije. Odlučio sam krenuti i uhvatiti mu nogu te doći u poziciju iz koje ću moći raditi dalje, no u tom trenutku je Big John prekinuo borbu", objasnio je situaciju s kraja borbe.

Ovo je Hendersonu bila treća borba ove godine, a vrlo je lako moguće da će, budući da je, kako on sam kaže, zdrav i neoštećen, ove godine odraditi još jednu, a već se spominje da bi mogao biti uparen s Jimom Millerom ili Bobbyem Greenom.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI