Bethe Correia dobiva prijetnje smrću nakon ulične tučnjave! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2015 20:08h Autor:

Bethe Correia

Nakon ulične tučnjave u kojoj je sudjelovao njen dečko, Bethe Correia počela je dobivati prijetnje smrću od strane nepoznatih osoba u Brazilu. UFC-ova izazivačica u bantam kategoriji je izuzetno uznemirena samom situacijom.

Bethe Correia našla se u problemima nakon što se našla u središtu fizičkog sukoba njenog dečka i taksista. Kako piše portal Bloodyelboy, Bethe i njen dečko Edelson Silva izašli su iz hotela i pozvali taxi. No, u međuvremenu su odlučili prošetati do restorana. Kad je vozilo stiglo, taksist je tražio da mu plate za njegovo izgubljeno vrijeme.

Nakon što su mu dali određenu svotu novca, vozač nije bio zadovoljan te je tražio još, zaprijetio se da će upotrijebiti pištolj te je tu tučnjava krenula. Bethe je otkrila svoje viđenje cijele situacija te objasnila kako je došlo do prijetnji:

"Tražio se pet reaia, dala sam mu sedam, ali onda je napao Edelsona kako hoće još, jer je zbog nas izgubio vrijeme. Počeli su se raspravljati, Edelson mu je rekao da odjebe, a ovaj je izašao iz vozila i tu je započela tučnjava. Moja sestra, koja je također bila prisutna, i ja nismo sudjelovale, nego smo samo stajale sa strane.

Kad se zaprijetio pištoljem, moja je sestra krenula zaustaviti, no nisam joj dala. Ja također nisam htjela ulaziti u konflikt, iako sam mogla iskoristiti svoje vještine. Taksist me nije prepoznao, tj. nije znao tko sam. Kad je došla policija, htjeli su privesti samo Edelsona, ali je recepcionar rekao da sam i ja sudjelovala pa su pozvali i mene. Taksist nije znao tko sam, a sad me želi iskoristiti da se proslavi. Edelson nije ništa kriv, on nas je samo branio."

Nedugo nakon ovog svega, Bethe je počela dobivati prijetnje smrću na društvenim mrežama. Većinu njih je obrisala, ali je neke i ostavila te spremila kao dokaz. Hotelska kamera uhvatila je neke kadrove konflikta, koje možete pogledati ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI