Bethe Correia prijeti: Slomit ću Rondi prst ako mi pokaže srednjaka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2015 13:46h Autor:

Bethe Correia

"Otići u Brazil i pobijediti Bethe Correiu u njenom rodnom gradu bi bio najbolji način osvećivanja mojih prijateljica," rekla je bantam prvakinja, Ronda Rousey.

Correia je čeka raširenih ruku.

Brazilka ne zna za poraz, a u najjačoj MMA promociji ima tri pobjede, a dvije su ostvarene nad Rondinim timskim kolegicama, Jessamyn Duke i Shaynom Baszler. Correia kaže kako bi borba za naslov prvaka u njenom gradu donijela pritisak i odgovornost, a to je upravo ono što želi.

"To bi bilo ostvarenje mojih snova ako bi se borila u Brazilu za naslov UFC prvakinje, jer želim donijeti pojas u svoju zemlju," izjavila je Brazilka za MMAFighting. "Domoljub sam i volim se boriti protiv stranaca, pogotovo protiv Amerikanaca. Volim predstavljati Brazil. Motivira me pritisak i odgovornost, a to je upravo ono što želim. Bit će predivno!"

"Pobijedila sam Rondine prijateljice u Americi, jednu od njih u njezinom rodnom gradu, tako da je ovo prilika za Rousey da osveti Jessamyn i Shayn. Ronda se naljutila jer sam ih pobijedila ispred nje. Nadam se da je ona dobra prijateljica i da je tješila svoje prijateljice kad sam ih porazila jer će i njoj trebati rame za plakanje kad i nju porazim."

Tijekom intervjua u Jay Mohr Sports radio emisiji, Ronda je rekla kako će Bethi pokazati prst kad se nađu u oktogonu. Correia misli da je to užasna ideja.

"Pobijedit ću tu curu i nakon toga ću joj pokazati prst. Možete zamisliti koji," rekla je Ronda.

"Rekla je da me želi naučiti lekciju i pokazati prst. Ali da vam kažem nešto. Ovog puta ima posla s ženom koja ima stav," odgovorila je Brazilka. "Ja nisam Miesha Tate koja se nasmijala na taj potez. Slomit ću joj prst ako mi to učini. Neću joj dozvoliti da mi pokaže srednjaka kao što je to pokazala i Tate. Nemoj doći u moju zemlju i pokazati mi prst jer će upasti u probleme," zaprijetila je Correia.

Rousey je u tri posljednja meča provela sve zajedno 96 sekundi. Bethe se slaže da su Rondine pobjede nad Zingano, Davis i McMann impresivne, ali razlog u tako kratkim mečevima vidi u izazivačicama koje su napravile loš game plan za mečeve s prvakinjom.

"Ronda radi ono u čemu je najbolja, a ja volim proučavati njene borbe i protivnice. Ne fokusiram se samo na nju, nego i na ono što rade njezine protivnice, što na kraju vodi njihovim porazima. One brzinski bace na Rondu sve što imaju, a to prvakinji omogućuje da koristi svoj judo ili se povlače od straha. Sve su učinile pogreške protiv nje. Znam kako je zaustaviti i neću napraviti iste pogreške," obećala je Bethe.

UFC još uvijek nije objavio datum i protivnicu s kojom će se Rousey boriti, a Brazilka se nada kako će to biti ona.

"Mislim da niti jedna žena ili muškarac ne rade ono što ja radim kako bih dobila meč za titulu u UFC-u. Pobjeđujem svakog koga stave pred mene i prozivam prvakinju koja se želi boriti sa mnom. Želim se boriti s njom. Samo čekam kad će mi UFC poslati datum i lokaciju pa ćete vidjeti što će se dogoditi."

Jedina koja pobjeđuje sve pred sobom i proziva prvaka? Hmmm, Conor McGregor?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI