Bijesnog Jacarea ne zanima Bisping vs. GSP “sranje”, ali zato priželjkuje bizaran završetak njihove borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2017 10:31h Autor:

Ronaldo Souza

Uz Yoela Romera, čovjek kojeg je najviše pogodila organizacija borbe između Michaela Bispinga i Georgesa St. Pierrea je bez ikakve sumnje Ronaldo Souza.

Ponajbolji borac srednje kategorije je već duže vremena u kombinacijama za prvog izazivača, a koliko je razočaran tretmanom i postupcima UFC-a najbolje će nam predočiti intervju koji je dao za brazilski Combate.

“Zna sam. Imao sam osjećaj da bi se ovo moglo dogoditi. Zapravo, u UFC-u se sve može dogoditi, zar ne? Ne smeta me što se GSP bori s Bispingom, to je normalno, on se može boriti s njim, ali on se nikad nije borio u srednjoj kategoriji i uvijek je tvrdio kako je premalen. S druge strane, poput kukavice je pobjegao od borbe s Andersonom Silvom, a sad se odjednom želi boriti u srednjoj? Super, želiš se boriti? Bori se sa mnom. Ja sam ovdje, dođi i zasluži to. Siguran sam da ne možeš proći taj ispit. Suoči se s Yoelom Romerom. Pobijedi njega pa možeš ići na Bispinga. Ali ne, on je direktno navalio na pojas. To je čudno i loše je za kategoriju jer nitko ne voli ovo glupiranje”, izjavio je ‘Jacare’.

Brazilski stručnjak za igru na podu je toliko nezainteresiran za dvoboj aktualnog prvaka i nekadašnjeg kralja veltera da čak uopće ne namjerava gledati njihov meč, no zato u istom priželjkuje bizaran završetak.

“Želim da se međusobno nokautiraju. Jebeš te likove. Ne može me biti manje briga za tu borbu. Istu sam stvar rekao kada se Bisping borio s Danom Hendersonom. Briga me, neću gledati to sranje”, razočarano je poručio Brazilac pred kojim je borba s Robertom Whittakerom na UFC on Fox 24 priredbi (15. travnja).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI