Bisping i Rockhold nastavili rat na presici: “Nokautiran si, sjedi i šuti”, “Vratit ću se i ubit ću te” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2016 02:18h Autor:

UFC

Napeto je bilo na konferenciji za novinare nakon UFC 199 u Kaliforniji, novi prvak Michael Bisping i Luke Rockhold svoj su verbalni rat nastavili i dugo nakon što je borba bila završena. Rockhold nije bio raspoložen za Bispingovo likovanje nakon nokauta u prvoj rundi kojom je Britanac prvi put u karijeri uzeo UFC-ov pojas i osvetio se Rockholdu za poraz iz 2014., zasad njegov posljednji prije aktualne serije od četiri pobjede.

“Kažu da je osveta slatka, ne slažem se, još je bolja!”, rekao je Bisping na press konferenciji, a onda se okrenuo Rockholdu i rekao: “Luke, hajde, kad je bila drugačija situacija, ja sam tebi već čestitao.

“Da, a ja sam te podigao nakon poraza, a ti, kreten kakav jesi, došao si i rugao mi se”, odgovorio mu je Rockhold.

“Dao sam ti ruku, a ti si rekao da smo se već rukovali i praktički mi rekao: odjebi!”, uzvratio je Bisping, a Rockhold opet odgovorio: “Govorio si mi: Znaš li gdje si? Znaš li gdje si?”

Ubrzo su krenuli s psovkama, Bisping je vikao: “Nokautiran si, sjedi i šuti!”, a Rockhold se nadglasavao: “Imao si sreće!”

Bisping: “Sreće? Prva runda. Kakav šupak!”.

Rockhold: “Prva runda? Vratit ću se i ubit ću te!”.

Bisping: “Uživaj u kratkoj sudbini”.

Rockhold: “To je moja sudbina, ne tvoja. Ne budi kreten!”

Kada se rasprava smirila Rockhold je dodao: “Uhvatio me. Bisping je čvrst momak, uvijek sam to govorio, on je ratnik. Nisam ga poštovao dovoljno. Pokušao sam nešto i uhvatio. Čini se da je sudbina stvarna, ali neće trajati dugo jer vratit ću svoj pojas. Ne idem nikamo. Dajte mi revanš i pospremit ću ovog čovjeka!”.

Bisping je na koncu također ublažio svoju reakciju: “Poštujem Lukea, sjajan je borac, nemam ništa protiv njega. Hvala mu što je izvukao najbolje iz mene. Dosta sranja, Luke. U slavljeničkom sam raspoloženju pa se malo šalim, ali poštujem Lukea. On ima jednu pobjedu, ja imam jednu, ne vidim zašto ne bismo odradili treću borbu. On to zaslužuje”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI