Bisping iz šale obukao Anderson Silva majicu: “Spider sada traži revanš, a princ Saudijske Arabije želi da se borimo u njegovom vrtu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.03.2017 14:37h Autor:

Michael Bisping

Anderson Silva je ponovno počeo tražiti revanš s UFC-ovim aktualnim prvakom srednje kategorije, Michaelom Bispingom, nakon što je Britanac objavio sliku na kojoj nosi Andersonovu majicu. Silva je fotografiju podijelio na svom Instagramu, a osim Bispinga priželjkuje i novu borbu s Nickom Diazom.

“Mi smo tri velika profesionalca, u ovom trenutku za njega najviše smisla nema niti jedna borba osim one sa mnom, neovisno o pojasu. Poštujemo jedan drugoga i nova borba između nas bila bi borba gospode. Jer s Nickom je meč bio poništen, imamo priču za ispričati, čekat ću te u Brazilu. A čekam i vas gospodine Bisping nakon vaše borbe s GSP-em. Ukonimo svu sumnju fanova oko toga tko je stvarno pobijedio.”

No iako je Silva Bispingov čin shvatio kao čin poštovanja “The Count” je na svojem Believe You Me podcastu objasnio da se zapravo radilo o šali.

“Prijatelj sam s princom Saudijske Arabije i on je prijatelj s Andersonom Silvom. On je najveći MMA fan na svijetu. Bio sam u njegovoj kući i dao mi je Anderson Silva majicu. Iz šale mi je rekao da je obučem i ja sam se pravio da sam na telefonu. On je sliku zatim poslao Andersonu. Ako pogledate Silvin Instagram on sad koristi tu sliku, misli da mu se još uvijek divim. Čovječe, poslali smo to kao šalu! I on sad ponovno pokušava dogovoriti revanš. Ja sam mislio da bi navući majicu bilo smiješno, a Princ je onda rekao, ‘Slušaj, jebeš UFC, ja ću vas bolje platiti. Vas dvojica, borite se u mom vrtu!'”

Silva možda neće dobiti priliku da se osveti Bispingu koji ga je prošle godine odlukom porazio u Londonu. Bisping je rezerviran za veliki povratak Georgesa St-Pierrea, ali borbu s Andersonom zato traži prvi izazivač Yoel Romero, kao i nova sila srednje kategorije, Kelvin Gastelum.

A post shared by Anderson Silva (@spiderandersonsilva) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI