Bisping: Ja cijeli život čekam priliku za titulu, a Sonnen ih je dobio već tri!

UFC 05.11.2012 07:47h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping požalio se novinarima na činjenicu koja ga iznimno frustrira. Radi se naravno o nemogućnosti da dođe do meča za titulu prvaka protiv Andersona Silve.

Engleski borac Michael Bisping prije otprilike mjesec i pol dana u Torontu je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio američkog protivnika Briana Stanna. Bio je to prilično zanimljiv meč, a ono što je Bispingu bilo najbitnije, to je meč koji ga je barem malo približio ostvarenju njegove vjerojatno životne želje – meču za titulu prvaka u srednjoj kategoriji UFC-a.

No, još uvijek nije poznato tko će idući dobiti priliku da sjajnom Brazilcu preotme titulu, sad se puno više priča o nekim mogućim Andersonovim prestiž borbama, a Bisping je prije nekoliko dana prihvatio i novu borbu. U Brazilu će sredinom siječnja nastupiti u glavnoj borbi večeri protiv Vitora Belforta.

"Mogu s poslovne strane shvatiti zašto je Sonnen dobio priliku protiv Jonesa, ipak je on odličan prodavač. No, frustrira me što ja cijelu svoju karijeru čekam priliku da napadnem titulu, a on ih je dobio čak tri u posljednjih pet mečeva. U svakom slučaju, shvaćam i zašto je tako, bit će to odlična sezona The Ultimate Fightera", rekao je Michael.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI