Bisping je siguran: Prisilit ću Sonnena na predaju!

UFC 19.01.2012 09:01h Autor:

TUF Bisping vs. Miller

U meču Chaela Sonenna i Michaela Bispinga neće biti previše tajni. Britanac će svim silama htjeti ostati na nogama, a Amerikanac će tražiti način da dvoboj preseli na parter.

Onaj tko nametne svoj ritam i odredi gdje će se dvoboj odvijati, taj će vrlo vjerojatno i slaviti u ovom zanimljivom meču. Ili možda ne?

Naime, britanski MMA as tvrdi da će, u slučaju da ga Sonnen sruši na pod, on biti taj koji će prisiliti na predaju svoga protivnika.

Na pitanje hoće li Sonnen imati prednost na parteru, Bisping odgovara:

“Ne, zato što je on jak hrvački, no ne vjerujem da je dovoljno kvalitetan kada je u pitanju BJJ. Sonnen me može srušiti, no siguran sam da ga ja mogu prisiliti na predaju s leđa. Znam da to mogu učiniti jer je to njegova velika slabost.”

“Možda nemam crni pojas, no ja sebe smatram crnim BJJ pojasom. Treniram s Jakeom Shieldsom, Deanom Listerom i ostalim svjetskim prvacima. Vjerujte mi, ako me sruši, neka se spremi tapkati.”

Je li mu to onda i plan? Prisiliti Amerikanca na predaju?

“Kroz rad s vrhunskim BJJ majstorima sam promijenio malo svoj stil i sada se ugodno osjećam i u borbi s leđa. U prošlosti sam uglavnom forsirao stojku, a sada ću biti presretan ukoliko me Sonnen sruši na pod. Ukoliko to učini, bit će to kratka noć za njega”, zaključuje Bisping.

Mi kažemo, živi bili pa vidjeli…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI