Bisping ljut na Andersona: Ovo nije komedija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2012 08:39h Autor:

Michael Bisping

Velike nade Michaela Bispinga da bi tijekom 2013. godine mogao dobiti priliku ući u oktogon s Andersonom Silvom malo su se rasprsnule nakon što je brazilski borac najavio pauzu u trajanju od godinu dana, a to je nešto što Engleza ljuti.

Bisping nema ništa protiv toga da Anderson uzme pauzu dugu koliko god želi, no u tom slučaju smatra da se treba održati barem meč za privremenu titulu prvaka u koji bi on morao biti uključen.

"Naravno da se želim boriti za titulu, to bi bilo ispunjenje mog sna, želim je imati. No, svi mi imamo svoj sat koji nam otkucava polako. Ja još uvijek imam dosta vremena, ali ne želim izgubiti godinu dana bez veze. Želim znati da napredujem i da dolazim blizu svog cilja", rekao je Michael.

"Ponekad se čini da se Anderson zabavlja, ali ovo nije komedija. Ovo je UFC i ovo su borbe, to je ozbiljan posao. Ako želi uzeti godinu dana pauze, neka to napravi, ali ne može se godinu dana navlačiti prvog izazivača, potrebno je braniti titulu. Doveo nas je sve u lošu poziciju. To je i užasna glupost jer fanovi žele gledati Andersona kako se bori, a da ne govorim koliko je to loša odluka za izazivače, kao i za UFC općenito", požalio se Bisping.

Svoju posljednju borbu Michael je odradio na UFC-u 152 u Torontu krajem prosinca kad je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Briana Stanna, a idući izazova ga očekuje u Brazilu kada će s boriti protiv Vitora Belforta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI