Bisping: Lombard je običan otrovni patuljak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2012 08:46h Autor:

Michael Bisping

 

 Michael Bisping na druženju s fanovima koji su pratili posljednju UFC-ovu priredbu otkrio je svoje mišljenje o Hectoru Lombardu.

Engleski borac Michael Bisping definitivno spada među najglasnije UFC-ove borce u posljednje vrijeme, a sve kako bi kroz medije pokušao izboriti što bolju poziciju u utrci za titulu izazivača Andersona Silve.

Sve do prije nekoliko dana u toj utrci možda je i najbolje kotirao australsko-kubanski borac Hector Lombard, no njegov je rejting značajno pao nakon neočekivanog poraza od Tima Boetscha.

Bisping definitivno ne spada među Lombardove fanove, a prije nekoliko dana i prvi put u životu su se susreli. “Naletio sam na Lombarda u dizalu slučajno prije nekoliko dana i mislio sam da se netko šali sa mnom, pomislio sam tko je taj otrovni patuljak. Rekao sam: ozbiljno, o njemu se priča toliko? Mislim da je on u krivoj kategoriji, trebao bi se boriti do 57 kilograma!”, rekao je Bisping.

No, nije na tome stao… “Očito nije dovoljno spavao kao mali ili je njegova majka pušila tijekom trudnoće, pa je zapeo s rastom”, dodao je Englez.

Bisping se na UFC-u 152 za dva mjeseca bori protiv Briana Stanna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI